Søg
Close this search box.

Databeskyttelse

Privatlivspolitik for besøgende på vores websted arineo.com

Beskyttelse af dine personlige data er vigtig for os. I det følgende informerer vi dig om, hvilke data der indsamles på dette websted, og om dine databeskyttelsesrettigheder.

I. Ansvarlig person i henhold til artikel 4, nr. 7, i DSGVO

  1. Adresse på det ansvarlige organ
    Arineo GmbH
    Lyskær 8 12
    2730 Herlev
    Tlf.: 0551 521380
    E-mail: info@arineo.com
  2. Databeskyttelsesrådgiver
    Michael Vogelbacher
    colenio GmbH & Co. KG
    Bahnhofstr. 5
    53572 Unkel
    datenschutz@arineo.com

II. Formål og minimering af data

Indsamling og brug af personoplysninger finder sted på følgende websted af Arineo GmbH – www.arineo.com.

Vi indsamler og bruger dine personoplysninger udelukkende inden for rammerne af bestemmelserne i den nationale og europæiske databeskyttelseslovgivning. I det følgende informerer vi dig om typen, omfanget og formålet med indsamlingen og brugen af personoplysninger. Der må ikke foretages yderligere behandling til andre formål end dem, der er anført nedenfor. Du kan til enhver tid få adgang til denne meddelelse på dette websted.

III. retsgrundlag

Afhængigt af den specifikke behandlingskontekst kan forskellige retsgrundlag være relevante for den behandling af personoplysninger, der foretages inden for rammerne af vores websted.

I princippet kan følgende retsgrundlag danne grundlag, idet den specifikke behandlingskontekst og det tilhørende retsgrundlag er beskrevet i det følgende afsnit IV:

  • Tilladelse acc. Art. 6, stk. 1 lit. a, art. 7 DSGVO, hvis det er relevant iVm. § 25, stk. 1 TTDSG
  • Opfyldelse af (forudgående) kontraktlige forpligtelser i henhold til loven. Art. 6, stk. 1 lit. b GDPR
  • Opfyldelse af retlige forpligtelser i henhold til Art. 6, stk. 1 lit. c GDPR
  • Legitim interesse i henhold til Art. 6, stk. 1 lit. f DSGVO

IV. Behandling af dine personlige oplysninger

Behandlingen af dine personoplysninger finder sted i følgende tilfælde:

1. dataoverførsel og logning til interne system- og statistikformål

Af tekniske årsager overfører din internetbrowser automatisk data til vores webserver, når du besøger vores websted. Dette omfatter bl.a. dato og klokkeslæt for adgangen, URL’en for det henvisende websted, den fil, der er tilgået, mængden af data, der er sendt, browsertype og -version, operativsystem og din IP-adresse. Disse data gemmes separat fra andre data, som du indtaster, når du bruger vores websted. Det er ikke muligt for os at henføre disse data til en bestemt person. Disse data evalueres til statistiske formål og slettes derefter.

2. cookies

Dette websted bruger cookies. Cookies er små filer, der gør det muligt at gemme specifikke oplysninger om enheden på brugerens adgangsenhed (pc, smartphone eller lignende). På den ene side tjener de til at gøre webstederne og dermed brugerne mere brugervenlige (f.eks. lagring af login-data). På den anden side tjener de til at indsamle statistiske data om brugen af webstedet og til at kunne analysere dem med henblik på at forbedre tilbuddet. Brugerne kan påvirke brugen af cookies. De fleste browsere har en mulighed for at begrænse eller helt forhindre lagring af cookies. Det skal dog understreges, at brugen og især brugerkomforten kan være begrænset uden cookies.

Via vores værktøj til forvaltning af samtykke Borlabs har du mulighed for at bruge cookies, som ikke er nødvendige for driften af hjemmesiden i overensstemmelse med den tyske databeskyttelseslov. Art. 6, stk. 1 lit. en DSGVO iVm. § 25, stk. 1 TTDSG i form af samtykke. Du kan til enhver tid tilbagekalde dette samtykke med virkning for fremtiden.

De følgende afsnit indeholder en liste over de forskellige tjenester og de involverede behandlingsaktiviteter.

3. borlabs

For at overholde vores juridiske forpligtelser og for at kunne give de besøgende på webstedet alle de individuelt ønskede funktioner bruger vi værktøjet Borlabs til forvaltning af samtykke. Borlabs gemmer de cookies og tjenester, der er valgt i værktøjet til forvaltning af samtykke, når du besøger vores websted første gang.

Via Borlabs gør vi opmærksom på, at vi i henhold til databeskyttelsesloven har brug for dit samtykke til brug af visse tjenester og til at sætte cookies (jf. IV. punkt 2). Art. 6, stk. 1 lit. en DSGVO kræver. Ellers er der ikke noget retsgrundlag for at foretage den frivillige behandling af personoplysninger med henblik på at levere visse funktioner. Personoplysninger, der behandles i forbindelse med brugen af Borlabs, vil ikke blive videregivet til tredjeparter.

I denne henseende er det relevante retsgrundlag for brugen af Borlabs art. 6, stk. 1 lit. c DSGVO (opfyldelse af retlige forpligtelser).

4. kontaktformularer

Vi bruger forskellige kontaktmuligheder (kontaktformularer) på vores websted til at kommunikere med kunder eller interesserede parter og ligeledes til at præsentere vores produkter og tjenester.

Derudover anvender vi forskellige retsgrundlag for behandling af dine personoplysninger, afhængigt af udformningen af denne kontaktformular:

  • Når du bruger den generelle kontaktformular (uden en specifik kontaktperson eller kontekst), behandler vi dine personlige data på grundlag af artikel 6, stk. 1 lit. f GDPR (legitim interesse i tilfælde af generelle kontaktforespørgsler), på grundlag af Art. 6 para. 1 lit. b GDPR (gennemførelse af foranstaltninger før kontraktindgåelse i forbindelse med spørgsmål om vores produkter og tjenester) eller på grundlag af art. 88 GDPR i forbindelse med art. 88 GDPR. § 26 stk. 1 BDSG (for spørgsmål om karrieremuligheder hos Arineo)
  • Når vi behandler dine personoplysninger for at give dig markedsføringsindhold, der er relevant for dig via e-mail, er vi afhængige af dit samtykke i overensstemmelse med. Art. 6, stk. 1 lit. en GDPR.
  • Ved brug af såkaldte aktivformularer (formularer f.eks. til at anmode om et bestemt indhold i forbindelse med tilmelding til vores markedsføringskommunikation via e-mail) behandler vi dine personoplysninger på grundlag af samtykke i overensstemmelse med. Art. 6, stk. 1 lit. en GDPR.
  • Når vi behandler din anmodning om deltagelse i webinarer i forbindelse med tilmelding til vores markedsføringskommunikation via e-mail, er vi afhængige af dit samtykke i henhold til § 4.2 i den tyske databeskyttelseslov. Art. 6, stk. 1 lit. en GDPR.
  • Når vi behandler din anmodning om deltagelse i betalte webinarer, støtter vi os på art. 6, stk. 1 lit. b DSGVO (opfyldelse af kontraktlige forpligtelser).
  • Hvis der sættes cookies i forbindelse med brug af en af de ovenfor beskrevne kontaktformularer, er vi afhængige af dit samtykke i henhold til den tyske databeskyttelseslov. Art. 6, stk. 1 lit. a DSGVO, § 25, stk. 1 TTDSG.
  • Databehandlingen til indsamling og evaluering af statistik og logning af registreringsprocessen for markedsføringskommunikation via e-mail udføres på grundlag af dit samtykke til at modtage e-mailkommunikation via Microsoft Dynamics 365 Marketing (se nedenfor) i overensstemmelse med art. 6, stk. 1 lit. en GDPR.

 

Microsoft Dynamics 365 Marketing (formularer og sporing af e-mails)

Vi bruger Microsoft til at gennemføre markedsføringskampagner, til analyseformål (inkl. personlig e-mailsporing) og til at kontakte kunder og interesserede parter målgruppespecifikt. Vi bruger især systemet til at sende e-mails (f.eks. i forbindelse med levering af downloads), til event management (f.eks. til at administrere eventdeltagere) og til at levere kontaktformularer (se ovenfor).

Der indsamles navnlig følgende oplysninger: Det drejer sig bl.a. om klient-ID, IP-adresse, geografisk placering, browsertype, besøgets varighed, navn på sessionen og de viste sider.

Desuden behandles følgende oplysninger inden for rammerne af personlig e-mail-sporing: IP-adresse, browser- og enhedsegenskaber, tidspunktet for opkald af en e-mail, om og hvilke links der blev klikket på. Disse personlige oplysninger behandles, indtil den pågældende profil slettes. Overordnet set tjener e-mail-tracking os til at optimere og individualisere reklameindholdet og gør det muligt for os at tildele det relevante reklameindhold til forskellige modtagergrupper.

Ved brug af gratis tjenester, f.eks. et white paper eller andet indhold, der kan downloades, indsamles og behandles følgende data som en forudsætning for at modtage disse tjenester: For at få adgang til disse tjenester er det nødvendigt at have følgende oplysninger som forudsætning for at kunne modtage dem: tiltale, efternavn, e-mail-adresse og i givet fald også virksomhedstilknytning, telefonnummer, kontaktoplysninger, interesser samt downloadede aktiver.

Dobbelt opt-in og indsamling af data: Registrering til vores markedsføringskommunikation via e-mail er underlagt en såkaldt dobbelt opt-in-procedure. Det betyder, at du efter at have tilmeldt dig vores e-mailkommunikation vil modtage en e-mail, hvor du bliver bedt om at bekræfte din tilmelding. En sådan bekræftelse er nødvendig for at sikre, at folk ikke registrerer sig med en andens e-mailadresse. Din tilmelding logges, så registreringsprocessen kan verificeres i overensstemmelse med de juridiske krav. Dette omfatter indsamling af dato og klokkeslæt for tilmelding og bekræftelse samt IP-adressen. Ændringerne af dine data, der er gemt af udbyderen af e-mailmarketingtjenester, logges også.

Afmeld dig: Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet, dvs. du kan tilbagekalde dit samtykke til at modtage det. Der er et link til afmelding nederst i hver e-mail, du modtager, og du kan afmelde dig selv.

Dine personoplysninger, der behandles i forbindelse med levering af det relevante markedsføringsindhold, slettes, når du har afmeldt dig.

Du kan finde yderligere meddelelser om beskyttelse af personlige oplysninger i Microsofts erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger på https://privacy.microsoft.com/en-US/privacystatement.

Du kan få flere oplysninger om brugen af cookies i forbindelse med systemet på https://docs.microsoft.com/en-US/dynamics365/marketing/cookies.

 

Videregivelse af data

Microsoft Marketing er en del af Microsoft Dynamics 365 Cloud-applikationen. Microsoft forbeholder sig som tjenesteudbyder ret til at bruge og behandle dine data til sine egne legitime forretningsformål. I dette tilfælde fungerer Microsoft som sin egen dataansvarlige i henhold til den generelle databeskyttelsesforordning og har derfor den eneste forpligtelse til at overholde databeskyttelseslovgivningen. I denne forbindelse kan overførsel af oplysninger til tredjelande ikke udelukkes, hvilket kan udgøre en risiko for de registreredes databeskyttelse.

Vi videregiver ikke dine oplysninger til tredjeparter. Den databehandler, der handler på vores vegne, er Microsoft Ireland Operations Ltd. i Dublin/Irland (Microsoft). Det aftalte opbevaringssted for dine data i skyen er i Europa. For at sikre et passende beskyttelsesniveau og på grund af den omstændighed, der er beskrevet i det foregående afsnit, har Microsoft ikke desto mindre indført standardkontraktbestemmelser i tilfælde af overførsel til et tredjeland (art. 44 til 49 GDPR, Microsofts informationsside: https://learn.microsoft.com/de-de/compliance/regulatory/offering-eu-model-clauses; EU-Kommissionens informationsside: https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/international-dimension-data-protection_de).

 

5. webanalyse

SalesViewer®

På dette websted indsamles og lagres data til markedsførings-, markedsundersøgelses- og optimeringsformål ved hjælp af SalesViewer®-teknologien fra SalesViewer® GmbH på grundlag af webstedets operatørs legitime interesser (art. 6, stk. 1, litra f, i DSGVO). Til dette formål anvendes en javascript-baseret kode til at indsamle virksomhedsrelaterede data og den tilsvarende anvendelse. De data, der indsamles med denne teknologi, krypteres via en ikke-reversibel envejsfunktion (såkaldt hashing). Oplysningerne pseudonymiseres straks og bruges ikke til at identificere den besøgende på dette websted personligt. De data, der er gemt inden for rammerne af Salesviewer, slettes, så snart de ikke længere er nødvendige til det tilsigtede formål, og sletningen ikke er i strid med eventuelle lovbestemte opbevaringsforpligtelser. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod indsamling og lagring af data med virkning for fremtiden ved at klikke på dette link https://www.salesviewer.com/opt-out for at forhindre SalesViewer®’s indsamling af data på dette websted i fremtiden. Dette placerer en opt-out-cookie for dette websted på din enhed. Hvis du sletter dine cookies i denne browser, skal du klikke på dette link igen.

Dealfront

Vores hjemmeside bruger teknologier fra Dealfront (Liidio Oy som en del af Dealfront Group GmbH) til at analysere besøgendes adfærd.

I denne proces behandles IP-adressen på en besøgende.

IP-adressen behandles for at hjælpe os med at forstå, hvilke virksomheder (B2B) der besøger vores hjemmeside. Under behandlingen beriges IP-adressen med tilknyttede oplysninger som f.eks. firmanavn eller branchekode.

Til dette formål sammenlignes den besøgendes IP-adresse og de tilsvarende sessionsdata med en omfattende whitelist over kendte virksomheder i starten af sessionen.

For at øge databeskyttelsen af vores besøgende har vi aktiveret “IP-adresseanonymisering”, så kun forkortede værdier gemmes i stedet for de faktiske IP-adresser og vises med Dealfront. Hvis denne funktion er aktiveret, gemmer vi ikke den faktiske IP-adresse nogen steder i vores systemer, ikke engang i logfilerne. Denne anonymisering gør det umuligt at etablere en forbindelse til eksterne IP-adresseoplysninger senere, hvilket forhindrer identifikation af en individuel person.

Som en del af denne behandling bruger Dealfront såkaldte førstepartscookies til at analysere de besøgendes adfærd.

Hvis vi behandler personoplysninger i denne sammenhæng, sker det på grundlag af vores legitime interesse (Art. 6 (1) lit. f GDPR) for at optimere vores produkter, tjenester, salg og markedsføring.

For at forhindre denne behandling kan besøgende på hjemmesiden installere og konfigurere passende annonceblokkere eller bruge plug-ins uden script i deres browser.

Oplysningerne slettes, så snart de ikke længere er nødvendige til de tilsigtede formål. Lovbestemte opbevaringsforpligtelser kan dog føre til en længere opbevaringsperiode for de pågældende data.

Vi har indgået en databehandlingsaftale med Dealfront for at sikre overholdelse af de gældende databeskyttelsesstandarder.

Google Analytics

Dette websted bruger Google Analytics, en webanalysetjeneste, der leveres af Google LLC (“Google”; for brugere i EU: Google Ireland Limited, Gordon House Barrow St, Dublin 4, Irland; ellers: Google LLC 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA). Google Analytics bruger cookies. De oplysninger, der genereres af cookies om din brug af dette websted, overføres til en Google-server i USA og gemmes der. På grund af den IP-anonymisering, der er aktiveret på vores websted, vil din IP-adresse blive forkortet af Google inden for EU’s medlemsstater eller i andre kontraherende stater i aftalen om Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde for at sikre anonymiseret registrering af IP-adresser (såkaldt IP-masking).

I undtagelsestilfælde overføres den fulde IP-adresse til en Google-server i USA og forkortes der. Google vil bruge disse oplysninger til at evaluere din brug af webstedet, udarbejde rapporter om webstedsaktivitet og levere andre tjenester vedrørende webstedsaktivitet og internetbrug. Den IP-adresse, som din browser overfører som en del af Google Analytics, kan blive brugt i forbindelse med brugen af Google Ads.

Det underliggende retsgrundlag for brugen af Google Analytics er dit samtykke i henhold til den tyske databeskyttelseslov. Art. 49, stk. 1 lit. en DSGVO iVm. § 25, stk. 1 TTDSG. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke med virkning for fremtiden.

Med hensyn til overførsel af personoplysninger til USA har Den Europæiske Unions Domstol fastslået, at der ikke kan garanteres et tilstrækkeligt databeskyttelsesniveau i USA. Årsagen hertil er de amerikanske myndigheders mulighed for adgang og manglen på retsmidler, hvilket kan medføre risici for de registreredes rettigheder og frihedsrettigheder.

Du kan forhindre, at Google indsamler de data, der genereres af cookien og er relateret til din brug af hjemmesiden (inkl. din IP-adresse), samt at Google behandler disse data ved at justere dine browserindstillinger for lagring af cookies i overensstemmelse hermed eller ved at downloade og installere det browser-plugin, der er tilgængeligt på følgende link:

http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de

LinkedIn Insight Tag

Vi bruger “LinkedIn Insight Tag”-tjenesten fra LinkedIn Ireland Unlimited Company (Wilton Pl, Dublin, Irland) på vores websted. Ved brug af denne tjeneste sættes der en cookie, som gør det muligt at behandle følgende kategorier af personoplysninger: IP-adresse, enhedsegenskaber, browseregenskaber, URL, henvisnings-URL og tid.

LinkedIn giver os ikke yderligere personlige oplysninger. Ved at indstille LinkedIn Insight Tag’et modtager vi snarere aggregerede dataregistreringer, som gør det muligt for os at optimere vores websted og de tilhørende markedsføringsforanstaltninger.

Desuden giver tjenesten mulighed for såkaldt retargeting, hvorved du også kan modtage reklameindhold fra os uden for vores websted. Til dette formål behøver vi ikke at identificere de pågældende personer personligt.

Det underliggende retsgrundlag for brugen af “LinkedIn Insight Tag” er dit samtykke i henhold til den tyske databeskyttelseslov. Art. 6, stk. 1 lit. en DSGVO iVm. § 25, stk. 1 TTDSG. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke med virkning for fremtiden. Du kan finde denne såkaldte opt-out-funktion her: https://www.linkedin.com/psettings/guest-controls/retargeting-opt-out.

Med hensyn til overførsel af personoplysninger til USA har Den Europæiske Unions Domstol fastslået, at der ikke kan garanteres et tilstrækkeligt databeskyttelsesniveau i USA. Årsagen hertil er de amerikanske myndigheders mulighed for adgang og manglen på retsmidler, hvilket kan medføre risici for de registreredes rettigheder og frihedsrettigheder. Når du bruger “LinkedIn Insight Tag”, kan det ikke udelukkes, at dine personoplysninger vil blive behandlet downstream i USA. Når du klikker på “Accepter” via vores værktøj til forvaltning af samtykke, giver du dermed også dit samtykke i henhold til den tyske databeskyttelseslov. Art. 49, stk. 1 lit. en GDPR.

Hvis du har en personlig LinkedIn-profil, kan du ændre de tilknyttede og relevante indstillinger i forbindelse med “LinkedIn Insight Tag” i dine personlige LinkedIn-indstillinger: https://www.linkedin.com/psettings/enhanced-advertising.

For yderligere oplysninger henvises til LinkedIns politik om beskyttelse af personlige oplysninger: https://de.linkedin.com/legal/privacy-policy?.

Avanceret analyse (Meta)

Advanced Analytics (Meta Platforms Ireland Limited, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin) er en analysetjeneste, som gør det muligt for os at spore aktivitet på eller i forbindelse med Meta Platforms. Desuden kan vi få adgang til dataregistreringer, der er opsummeret i metaform (ingen personlig reference mulig), for at kunne drage konklusioner om brugernes demografiske oplysninger (aldersgrupper, køn, oprindelse, sprog). Det giver os mulighed for at optimere vores websted og vores tilstedeværelse på metaplatforme.

De personoplysninger, der fremkommer i denne proces, behandles af Meta og stilles derefter til rådighed for os på den sammenfattede måde (se ovenfor).

Det underliggende retsgrundlag for dette er dit samtykke i henhold til §§ 3 og 4 i den tyske databeskyttelseslov. Art. 6, stk. 1 lit. en DSGVO iVm. 25, stk. 1 TTDSG. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke med virkning for fremtiden.

Med hensyn til overførsel af personoplysninger til USA har Den Europæiske Unions Domstol fastslået, at der ikke kan garanteres et tilstrækkeligt databeskyttelsesniveau i USA. Årsagen hertil er de amerikanske myndigheders mulighed for adgang og manglen på retsmidler, hvilket kan medføre risici for de registreredes rettigheder og frihedsrettigheder.

Når du bruger Advanced Analytics, kan det ikke udelukkes, at dine personoplysninger vil blive behandlet downstream i USA. Når du klikker på “Accepter” via vores værktøj til forvaltning af samtykke, giver du samtidig dit samtykke i henhold til den tyske databeskyttelseslov. Art. 49, stk. 1 lit. en GDPR.

Yderligere oplysninger kan findes på: https://www.facebook.com/privacy/center/.

Microsoft Dynamics 365 Marketing (Analytics)

Vi bruger analysefunktionerne i Microsoft Dynamics 365 Marketing (Microsoft Ireland Operations Ltd. i Dublin/Irland) på vores websted. Brugen af dette værktøj gør det muligt for os at evaluere og løbende forbedre vores hjemmesides ydeevne. I denne proces placeres der forskellige cookies på din terminal, som hjælper os med at behandle følgende kategorier af personoplysninger fra dig: Besøgs-ID, browser- og enhedsindstillinger og, hvor det er relevant, kontooplysninger.

Du kan få flere oplysninger og en liste over de cookies, der sættes af Dynamics 365 Marketing, ved at se følgende links:

https://learn.microsoft.com/en-us/dynamics365/marketing/track-online-behavior

https://learn.microsoft.com/en-us/dynamics365/marketing/cookies

Det relevante retsgrundlag er dit samtykke i henhold til §§ 3 og 4 i den tyske databeskyttelseslov. Art. 6, stk. 1 lit. en DSGVO iVm. § 25 TTDSG. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke med virkning for fremtiden.

Med hensyn til overførsel af personoplysninger til USA har Den Europæiske Unions Domstol fastslået, at der ikke kan garanteres et tilstrækkeligt databeskyttelsesniveau i USA. Årsagen hertil er de amerikanske myndigheders mulighed for adgang og manglen på retsmidler, hvilket kan medføre risici for de registreredes rettigheder og frihedsrettigheder.

6. youtube

Vi bruger plugin’et til YouTube-tjenesten, som tilhører Google. Plugin’et kan genkendes på vores hjemmeside ved symbolet med det sorte “YouTube”, eller også er der en aktuel video, som du kan klikke på. Hvis du vælger symbolet, indholdet eller udtrykket på en af vores sider, der indeholder en sådan knap, opretter din browser en direkte forbindelse med YouTubes servere. Youtube-serveren modtager således oplysninger om, hvilken side på vores websted du har besøgt. Hvis du oven i købet er logget ind på din YouTube-konto eller Google-konto, giver du YouTube/Google mulighed for at knytte din surfadfærd direkte til din personlige profil. Du kan forhindre denne mulighed for tildeling, hvis du logger ud af din Youtube/Google-konto på forhånd. Yderligere oplysninger om dette findes i fortrolighedspolitikken på http://www.google.com/intl/de/policies/privacy.

7 Microsoft-reklamer

Vi bruger Microsoft Advertising (Microsoft Ireland Operations Limited, One Microsoft Place, South County Business Park, Leopardstown, Dublin 18) på vores websted. Dette er en online markedsføringsmetode, som giver os mulighed for at placere reklameindhold i Microsoft-netværket for at henvende os til interesserede brugere. Denne placering analyseres ligeledes for at afgøre, om det placerede reklameindhold fører til yderligere interaktion med os. Dette gør det muligt for os at forbedre placeringen af vores reklameindhold konstant. For at gøre dette muligt er det nødvendigt at indstille cookies på din enhed.

Følgende personoplysninger kan behandles via disse cookies: IP-adresse, enheds- og browseregenskaber.

Det underliggende retsgrundlag er dit samtykke i overensstemmelse med artikel. Art. 6, stk. 1 lit. en DSGVO iVm. § 25, stk. 1 TTDSG. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke med virkning for fremtiden.

Med hensyn til overførsel af personoplysninger til USA har Den Europæiske Unions Domstol fastslået, at der ikke kan garanteres et tilstrækkeligt databeskyttelsesniveau i USA. Årsagen hertil er de amerikanske myndigheders mulighed for adgang og manglen på retsmidler, hvilket kan medføre risici for de registreredes rettigheder og frihedsrettigheder.

Når du bruger Microsoft Advertising, kan det ikke udelukkes, at dine personoplysninger vil blive behandlet downstream i USA. Når du klikker på “Accepter” via vores værktøj til forvaltning af samtykke, giver du samtidig dit samtykke i henhold til den tyske databeskyttelseslov. Art. 49, stk. 1 lit. en GDPR.

Yderligere oplysninger kan fås på: https://privacy.microsoft.com/de-de/privacystatement.

8. google-annoncer

På dette websted bruger vi Google Ads (Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland).

Dette er en online markedsføringsprocedure, som gør det muligt for os at placere reklameindhold i Google-netværket (f.eks. i søgemaskinen eller på websteder) for at kunne henvende os til interesserede brugere. Denne placering analyseres ligeledes for at afgøre, om det placerede reklameindhold fører til yderligere interaktion med os. Dette gør det muligt for os at forbedre placeringen af vores reklameindhold konstant. For at gøre dette muligt er det nødvendigt at indstille cookies på din enhed.

Følgende personoplysninger kan behandles via disse cookies: IP-adresse, enheds- og browseregenskaber.

Det underliggende retsgrundlag er dit samtykke i overensstemmelse med artikel. Art. 6, stk. 1 lit. en DSGVO iVm. § 25, stk. 1 TTDSG. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke med virkning for fremtiden.

Med hensyn til overførsel af personoplysninger til USA har Den Europæiske Unions Domstol fastslået, at der ikke kan garanteres et tilstrækkeligt databeskyttelsesniveau i USA. Årsagen hertil er de amerikanske myndigheders mulighed for adgang og manglen på retsmidler, hvilket kan medføre risici for de registreredes rettigheder og frihedsrettigheder.

Når du bruger Google Ads, kan det ikke udelukkes, at dine personlige oplysninger behandles downstream i USA. Når du klikker på “Accepter” via vores værktøj til forvaltning af samtykke, giver du samtidig dit samtykke i henhold til den tyske databeskyttelseslov. Art. 49, stk. 1 lit. en GDPR.

Yderligere oplysninger kan findes på: https://policies.google.com/privacy.

9 Azure-hosting

Vi er vært for dette websted på Microsofts Azure Cloud. Når du besøger vores websted, behandles følgende kategorier af personoplysninger derfor i denne forbindelse: IP-adresse, dato, klokkeslæt, browser- og evt. enhedsoplysninger samt besøgte websider.

Det relevante retsgrundlag for dette er vores legitime interesse i henhold til den tyske databeskyttelseslov. Art. 6, stk. 1 lit. f DSGVO ved tilvejebringelsen af en funktionel online-tilstedeværelse.

Vi videregiver ikke dine oplysninger uden for EU. Den databehandler, der handler på vores vegne, er Microsoft Ireland Operations Ltd. i Dublin/Irland (Microsoft). Det aftalte opbevaringssted for dine data i skyen er i Europa. For ikke desto mindre at sikre et passende beskyttelsesniveau har Microsoft indført standardkontraktklausuler for det tilfælde, hvor overførsel til et tredjeland ikke kan udelukkes (artikel. 44-49 GDPR, Microsofts informationsside: https://learn.microsoft.com/de-de/compliance/regulatory/offering-eu-model-clauses; EU-Kommissionens informationsside: https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/international-dimension-data-protection_de).

10. kununu Widget

Det er muligt at bedømme Arineo GmbH som arbejdsgiver via kununu-bedømmelsesplatformen (New Work SE, Am Strandkai 1, 20457 Hamburg). Vi bruger den resulterende feedback til at optimere vores processer og til reklameforanstaltninger. I den forbindelse lægger vi Arineo GmbH’s aktuelle kununu-rating på vores hjemmeside til markedsføringsformål.

Når widgeten vises på vores websted, genindlæses den fra widget-udbyderen (her: New Work SE, se ovenfor), så den kan vises korrekt og med den aktuelle vurdering. Dette kan kun garanteres ved hjælp af en forbindelse fra vores websted til serverne hos widget-udbyderen. I forbindelse med brugen af kununu-widgeten vil din IP-adresse blive behandlet, så widgetindholdet kan leveres korrekt til dig som bruger via din browser.

Det relevante retsgrundlag for dette er vores legitime interesser som defineret i den tyske databeskyttelseslov. Art. 6, stk. 1 lit. f GDPR.

Der kan gælde særskilte brugsbetingelser, vilkår og betingelser og oplysninger om databeskyttelse for vurderinger via kununu-ratingplatformen. Yderligere oplysninger kan fås på: https://privacy.xing.com/de/datenschutzerklaerung.

V. Registrerede personer og kategorier af oplysninger

Kunder, besøgende på webstedet, leverandører og forretningspartnere samt medarbejdere er berørt. Her registreres IP-adresse og (ved henvendelse via vores kontaktformular) navn, e-mailadresse, emne og besked. Dog kun i det omfang, der er beskrevet under Formål og dataøkonomi. For yderligere oplysninger om de kategorier af data, der er involveret i brugen af de forskellige tjenester, se IV.

VI. sletning af oplysninger

Hvis formålet med behandlingen ophører, og der heller ikke er nogen lovbestemt opbevaringsperiode, slettes de tilsvarende personoplysninger. Oplysningerne vil i princippet kun blive behandlet i det tidsrum, der er nødvendigt for at opfylde ovennævnte formål.

VII. databehandling i tredjelande

Hvis vi videregiver data til behandling som følge af brugen af tredjepartstjenester på vores websted eller behandling på anden vis, og disse data overføres til et tredjeland, dvs. uden for EU eller Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, eller hvis personoplysninger overføres til virksomheder, personer eller andre organer uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, sker dette kun i overensstemmelse med de juridiske krav.

Vi overfører kun personoplysninger til behandling i tredjelande, der enten tilbyder et anerkendt databeskyttelsesniveau, hvor den modtagende enhed har forpligtet sig kontraktligt gennem standardkontraktklausuler fra EU-Kommissionen eller gennem certificerede bindende interne databeskyttelsesregler, der giver passende garantier for behandlingen. Med forbehold af udtrykkeligt samtykke eller kontraktmæssige eller retlige forpligtelser (art. 44-49 GDPR, EU-Kommissionens informationsside: https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/international-dimension-data-protection_de).

VIII. Den registreredes rettigheder

Du har mulighed for og ret til at kontakte den dataansvarlige (se ovenfor) til enhver tid og anmode om oplysninger om, hvordan dine data behandles.

Du har også ret til at få dine oplysninger rettet og slettet.

Du har ret til at begrænse behandlingen, dvs. til kun at tillade, at en del af oplysningerne behandles.

Desuden har du til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personlige oplysninger. Arineo GmbH vil derefter kontrollere, i hvilket omfang den manglende behandling er i strid med de juridiske oplysnings- og behandlingsforpligtelser, og informere dig herom.

Du har ret til dataportabilitet, hvilket betyder, at vi efter anmodning vil give dig dine personoplysninger i maskinlæsbar form i et almindeligt anvendt format, som vi har angivet.
Derudover har du ret til at klage til den tilsynsmyndighed for databeskyttelse, der er ansvarlig for dit land, hvis du mener, at vi ikke behandler dine personoplysninger korrekt og i overensstemmelse med denne erklæring. Hvis du har givet os dit samtykke til at behandle dine oplysninger, kan du til enhver tid tilbagekalde dette samtykke. Hvis du modtager reklamer fra os, har du også ret til at gøre indsigelse mod, at du ikke længere modtager reklamer fra os til enhver tid.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte vores databeskyttelsesansvarlige på datenschutz@arineo.com.

IX. Sikkerhed ved dataoverførsel

Vi anvender en sikker dataoverførselsprocedure ved hjælp af SSL/TLS-kryptering. Det betyder, at de data, du indtaster i en formular på vores websted, er beskyttet. Du skal være særlig opmærksom på “s’et” i “http(s)” i URL-adressen (den internetadresse, du har indtastet). Dette er et tegn på, at din dataindtastning på internettet er sikker. Yderligere oplysninger: Den webbrowser, du bruger, indeholder detaljerede forklaringer om sikkerhedsprocedurer og kryptering i hjælpeteksterne.

Sociale medier

Logoerne for de sociale netværk Facebook, Twitter og Instagram samt YouTube er linket på vores hjemmeside. Data indsamles kun, når du klikker på et af logoerne. Nedenfor informerer vi dig om de data, der indsamles af disse netværk, når du deler indhold fra vores hjemmeside på det respektive netværk eller besøger vores tilstedeværelse på de sociale netværk. Du kan forhindre indsamling og behandling af data genereret af netværkscookies og relateret til din brug af det respektive netværk (inklusive din IP-adresse) til / af det respektive netværk ved at justere dine cookieindstillinger, før du klikker på et af logoerne. De fleste browsere har en mulighed for at begrænse eller helt forhindre lagring af cookies. Det skal dog bemærkes, at brugen og især brugervenligheden er begrænset uden cookies. Du kan også aktivere “do not track”-funktionen i din browser, deaktivere udførelse af scriptkode i din browser eller bruge en såkaldt scriptblokering.

Oplysninger om databeskyttelse for de sociale netværk Xing og LinkedIn kan findes på https://privacy.xing.com/de/datenschutzerklaerung og på https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy?trk=homepage-basic_footer-privacy-policy.

Facebook og Instagram

Nedenfor informerer vi dig om, hvilke data der behandles, når du besøger vores Facebook- eller Instagram-fanside. Som operatør af vores fanside modtager vi anonymiserede besøgsstatistikker (Insights), der er oprettet af Facebook (Facebook Inc., hovedkvarter: 1 Hacker Way, 94025 Menlo Park, CA, USA; for brugere inden for EU: Facebook Ireland Ltd, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irland) på grundlag af de data, der er beskrevet nedenfor: Page Insights er sammenfattede data, der giver os mulighed for at få indsigt i, hvordan brugerne interagerer med vores websted. Vi modtager ikke nogen personlige data. Vi får derfor ikke indsigt i de individuelle personoplysninger for besøgende på vores Facebook- eller Instagram-side. Som operatør af fansiden er vi sammen med Facebook ansvarlige for besøgsstatistikkerne (Insights) (art. 26 GDPR), hvor Facebook påtager sig det primære ansvar. Retsgrundlaget for brugen af Insights-data er vores legitime interesse i henhold til art. 6 para. 1 f) GDPR for at give information og kommunikationstilbud til interesserede parter og kunder via sociale netværk. Vi bruger disse oplysninger til kommercielle og kommunikationsmæssige formål, herunder for at forblive konkurrencedygtige som virksomhed.

Når du besøger vores Facebook- eller Instagram-side, placerer Facebook, som også ejer Instagram-tjenesten, cookies på den enhed, du bruger til dette formål (dvs. din computer eller mobile enhed), som bruges til at gemme oplysninger i webbrowsere og forbliver effektive i en periode på op til to år, medmindre de slettes. Facebook modtager de oplysninger, der er gemt i cookies, registrerer dem og behandler dem. Dette sker ikke kun, når du tilgår Facebook-tjenester som vores Facebook- eller Instagram-side, men også for tjenester, der leveres af andre medlemmer af Facebook-gruppen af virksomheder og tjenester, der leveres af andre virksomheder, der bruger Facebook-tjenester. Facebook-partnere og tredjeparter bruger også cookies på Facebook-tjenester til at levere tjenester til Facebook/Instagram eller de virksomheder, der annoncerer på Facebook/Instagram. Dataene bruges af Facebook-gruppen og tredjepartsvirksomheder til produktforskning og -udvikling, annoncering og sponsoreret indhold.

Bemærk venligst, at der placeres cookies, når du besøger vores Facebook- eller Instagram-side, uanset om du har en Facebook- eller Instagram-konto eller ej. Hvis du har en Facebook- eller Instagram-konto, indsamler og behandler Facebook data, når du tilgår fansiden, hvis du har angivet disse data i din Facebook- eller Instagram-konto. Det omfatter din alder, dit køn, din parforholdsstatus, din arbejdssituation samt oplysninger om din livsstil, dine interesser og dine køb eller købsadfærd (demografiske data). Facebook indsamler og behandler også geografiske data som f.eks. din placering. Det gør det muligt for Facebook at tilbyde målrettet information og annoncering (personalisering). Facebook kan tildele disse data til din person. Hvis du ikke har en Facebook- eller Instagram-konto, vil placeringen af cookies under alle omstændigheder indsamle din IP-adresse, oplysninger om din enhed, regionen eller, hvis det er relevant, det nøjagtige sted, hvor du bruger den, adgangstid og opholdslængde samt de demografiske data, der er nævnt ovenfor, baseret på din surfingadfærd.

Du kan forhindre indsamling af de data, der genereres af cookien og er relateret til din brug af vores Facebook- eller Instagram-side (inklusive din IP-adresse) til Facebook og behandlingen af disse data af Facebook ved at justere dine cookie-indstillinger, før du går ind på Facebook- eller Instagram-siden. De fleste browsere har en mulighed for at begrænse eller helt forhindre lagring af cookies. Det skal dog bemærkes, at brugen og især brugervenligheden er begrænset uden cookies. Du kan også aktivere “do not track”-funktionen i din browser, deaktivere udførelse af scriptkode i din browser eller bruge en såkaldt scriptblokering.

Yderligere oplysninger kan findes i Facebooks datapolitik på www.facebook.com/privacy/explanation, Facebooks cookiepolitik på www.facebook.com/policies/cookies, Instagrams datapolitik på https://privacycenter.instagram.com/policy/?section_id=0-WhatIsThePrivacy, Instagrams cookiepolitik på https://privacycenter.instagram.com/policies/cookies/, oplysninger om Page Insights-data på www.facebook.com/legal/terms/information_about_page_insights_data og muligheder for reklameindstillinger i databeskyttelsesoplysningerne på www.facebook.com/help/568137493302217.
Oplysninger om den databehandlingsaftale, der er indgået mellem os og Facebook om fælles ansvar, kan findes her: https://www.facebook.com/legal/terms/page_controller_addendum.

Databeskyttelsesanvisninger til kunder og interessenter

Vi, Arineo GmbH, Paulinerstraße 12, 37073 Göttingen, Tlf.: 0551 52138 0, e-mail: info@arineo.com ønsker hermed at uddybe, hvordan vi håndterer dine personfølsomme data i forbindelse med opbygning, udbygning og pleje af forretningsforbindelser. Ved opklarende spørgsmål kan du til enhver tid henvende dig til vores ansvarlige for databeskyttelse på datenschutz@arineo.com.

Erklæret formål, retsgrundlag og dataminimering

I forbindelse med behandling af kundedata behandles de følgende kategorier af personfølsomme data: ​​Tiltaleform, efternavn, fornavn, e-mailadresse, stilling i virksomheden, telefonnumre, type af forretningsforbindelse, tidslinje (oversigt over de tidligere salgsmæssige aktiviteter), e-mailkommunikation, faktureringsadresse, kilde til kontakten, tilhørsforhold for virksomheden, evt. e-mailinteraktion for modtageren (kun med marketing-e-mails, ikke per se), websiteaktivitet (ved samtykke til tracking på webside og forudgående udfyldning af kontaktformularen)​.

De herved forfulgte formål lyder som følger:

  • Opbygning og pleje af forretningsforbindelser; retsgrundlaget er herved Art. 6 Afs. 1 pkt. b i GDPR (gennemførsel af forberedende foranstaltninger før indgåelse af kontrakt hhv. opfyldelse af kontraktlige forpligtelser)
  • Udbygning af forretningsforbindelser; retsgrundlaget er herved Art. 6 Afs. 1 pkt. b i GDPR (gennemførsel af forberedende foranstaltninger før indgåelse af kontrakt) og evt. Art. 6 Afs. 1 pkt. f i GDPR (berettiget interesse)
  • Administration af interesserede; retsgrundlaget er herved Art. 6 Afs. 1 pkt. f i GDPR (berettiget interesse) f.eks. ved henvendelse via websideformular
  • Afregning af tilvejebragte tjenesteydelser; retsgrundlaget er herved Art. 6 Afs. 1 pkt. b i GDPR (opfyldelse af kontraktlige forpligtelser)
  • Forsendelse af nyhedsbreve; retsgrundlaget er herved Art. 6 Afs. 1 pkt. a i GDPR (samtykke), og i tilfælde af forsendelse af nyhedsbreve til eksisterende kunder er retsgrundlagene ligeledes Art. 6 Afs. 1 pkt. a i GDPR (samtykke) eller Art. 6 Afs. 1 pkt. f i GDPR (berettiget interesse)

Kreds af registrerede personer

I forbindelse med de beskrevne behandlingsaktiviteter behandles udelukkende personfølsomme data fra kunder, forretningspartnere og interesserede.

Videregivelse af personfølsomme data

Grundlæggende har udelukkende de internt ansvarlige organer i Arineo GmbH adgang til de behandlede personfølsomme data i den beskrevne kontekst. Der anvendes et strikst rettighedskoncept.

I det tilfælde, at vi benytter understøttelser fra øvrige tjenesteudbydere i forbindelse med bestemte foranstaltninger, finder en videregivelse af personfølsomme data udelukkende sted under overholdelse af de gældende krav til databeskyttelse. Såfremt det foreskrives ifølge loven, indgås tilsvarende aftaler. Vi anvender således tjenesteudbydere, der er særskilt forpligtet til fortrolighed og til databeskyttelse.

Processoren, der grundlæggende arbejder for os, er Microsoft Ireland Operations Ltd. i Dublin/Irland (Microsoft). Lagerplaceringen af dine data i skyen er hermed ligeledes i Europa-regionen. I aftalen om databehandling mellem Arineo og Microsoft er overførsel til tredjeparter eller tredjelande ikke er inkluderet eller muliggjort. For stadig at kunne tilbyde et passende beskyttelsesniveau og på grund af de beskreven omstændigheder ved den delvist egenansvarlige forarbejdning hos Microsoft (se nedenfor), har vi indgået standardkontraktklausuler med Microsoft. (Art. 44 til 49 i GDPR, EU-Kommissionens informationsside: https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/international-dimension-data-protection_de).

I forbindelse med brugen af Microsoft teams forbeholder Microsoft sig som tjenesteudbyder retten til at bruge og behandle dine data til egne legitime forretningsformål. I dette tilfælde fungerer Microsoft som sin egen registeransvarlige i henhold til GDPR og er således eneansvarlig for at overholde databeskyttelseslovgivningen. Overførsel af data til tredjelande kan ikke udelukkes, hvilket kan udgøre en databeskyttelsesrisiko for de berørte. Du finder yderligere om dette på: https://learn.microsoft.com/de-de/microsoftteams/teams-privacy.

Desuden kan der i undtagelsestilfælde forekomme indsigtsmuligheder for eksterne personer, som er eksponeret over for forretningshemmeligheder, som f.eks. advokater, skatterevisorer, revisorer eller den ansvarlige for databeskyttelse. Ved foreliggende, tungere vejende retslige forskrifter kan en videregivelse til myndigheder ikke udelukkes.

Lagringsvarighed

De pågældende personfølsomme data i den beskrevne kontekst slettes efter opfyldelse af de tilgrundliggende formål og under hensyn til eksisterende opbevaringsforpligtelser.

  • Skatteretslige hhv. bogføringsmæssigt relevante bilag opbevares i 10 år efter ophøret af den tilgrundliggende forretningsforbindelse
  • I tilfælde af en indsigelse eller tilbagekaldelse af et samtykke i konteksten af forsendelse af nyhedsbreve slettes de påkrævede personfølsomme data for forsendelse af nyhedsbreve omgående

De registreredes rettigheder

Du har til enhver til mulighed for og ret til at kontakte Arineo GmbH og anmode om information om, hvordan dine data behandles (Art. 15 i GDPR).

Du her desuden ret til berigtigelse og sletning af dine data (Art. 16, 17 i GDPR).

Du kan til enhver tid tilbagekalde det tilgrundliggende samtykke med fremtidig virkning.

Du har ret til begrænsning af den foreliggende behandling, således at du kun kan tillade en behandling af delvise informationer (Art. 18 i GDPR).

Du har også til enhver tid ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personfølsomme data (Art. 21 i GDPR). Arineo GmbH vil derefter kontrollere, i hvilket omfang manglende behandling er i konflikt med lovbestemte oplysnings- og behandlingsforpligtelser og vil informere dig herom.

Du har ret til dataportabilitet, (Art. 22 i GDPR), dvs. at vi giver dig dine personfølsomme data i maskinlæsbar form i et fælles format, som vi bestemmer, og som leveres efter anmodning.

Du har også ret til at indgive en klage til den ansvarlige myndighed for databeskyttelsestilsyn, hvis du mener, at vi ikke behandler dine personoplysninger korrekt og i overensstemmelse med denne anvisning.

Du bedes venligst anvende de ovennævnte kontaktoplysninger til at fremsætte evt. krav i forhold til de anførte rettigheder for registrerede.